top of page

VANLIGA FRÅGOR

HUR GÖR JAG FÖR ATT BOKA EN TID?

För att boka en tid är du välkommen att fylla i via kontaktformuläret på hemsidan. Där anger du namn, telefonnummer och mailadress. När jag fått in din förfrågan kommer jag kontakta dig via telefon för att höra mer om vad du vill ha hjälp med. Därefter bokar vi ett första samtal.

Du kan även höra av dig över telefon till 0739348583

HUR LÅNG ÄR EN TERAPI?

Varje terapi inleds med 1-3 kartläggande samtal. Syftet med de första samtalen är att tillsammans se vad du vill ha hjälp med och därefter tillsammans göra en planering kring eventuell behandling. 


Varje behandling är unik och anpassas efter dina önskemål. Detta innebär att en terapi kan variera i tid beroende på vad du vill ha hjälp med.

HUR BETALAR JAG?

Betalning sker via faktura. Det går att få månadsfaktura.

VAD HÄNDER OM JAG INTE KAN KOMMA?

I enlighet med avbokningsreglerna skall avbokning ske senast 48 timmar innan planerat besök. I annat fall debiteras du kostnaden för besöket.


Du kan avboka genom att skicka ett mail till tornellpsykoterapi@gmail.com eller höra av dig per telefon.

HUR LÅNG TID TAR EN TERAPISESSION?

Varje individuellt samtal är 45 minuter. Samtal med par är 75 eller 90 minuter.

HAR DU TYSTNADSPLIKT?

Ja, jag arbetar i enlighet med patientsäkerhetslagen och har sekretess.  Detta innebär att jag inte lämnar ut några uppgifter om er, utan samtycke.

FÖR DU JOURNAL?

Ja, jag har skyldighet att journalföra all kontakt och följer patientdatalagen och Socialstyrelsens föreskrifter om journalföring och behandling av personuppgifter inom hälso- och sjukvården.

Vanliga frågor: Vanliga frågor
bottom of page