top of page

OM MIG

IMG_3852_edited_edited.jpg

Jag heter Emilia Tornell och arbetar som legitimerad psykolog med psykologisk behandling för vuxna, ungdomar och par. Jag arbetar framför allt med psykodynamisk terapi och strävar efter att hjälpa dig som klient att förstå dig själv, dina mönster och vad som skapar ditt lidande så att förändring blir möjlig. Tillsammans utforskar vi vad du önskar hjälp med och skräddarsyr behandlingen utefter dina behov och önskemål.

Jag har vana att möta personer i psykoterapeutisk behandling med en stor mängd olika typer av problematik så som ångest, trauma, relationsproblematik, depression, OCD, samt kris & sorgbearbetning och parterapier. Genom mitt arbete inom primärvården har jag fått möjligheten att möta patienter inom alla åldersgrupper och genomfört såväl kortare bedömningar och rådgivning som längre behandlingar. Jag arbetar även utforskande med klienter som önskar fördjupad förståelse för sig själva inom ramen för personlig utveckling. 

Mitt intresse för psykologi och psykoterapeutisk behandling har varit starkt under många år och jag har genom åren fördjupat mig inom området genom litteratur och kurser. Jag har valt att vidareutbilda mig inom den affektfokuserade terapiformen ISTDP samt inom psykedelisk integration. 

Jag är engagerad och trygg i mitt arbete och nyfiken på att möta dig där du är,
Leg. Psykolog Emilia Tornell

Om mig: Om mig
bottom of page